Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde najdete informace o členství v klubu a stanovy KVH Sanites Car Beroun.

KVH Sanites Car Beroun je zapsaný spolek, jehož členové mají zájem zejména o vojenská historická vozidla a vojenskou historii. Členem se může stát každý občan ČR starší 18ti let, který je přijat dle stanov KVH. Máme zájem o lidi, kterým není cizí branná a vojensko-historická tématika, zejména v oblasti vojenské techniky a vozidel a kteří se budou chtít podílet na fungování klubu, pomáhat při pořádání našich akcí, brigádách nebo když je potřeba. Lidé, kteří mají zájem pouze o veteránské značky na svůj vůz nechť pokračují do rubriky Testace historických vozidel.

Zájemce o členství je přijat nejdříve 1 rok od podání žádosti o členství poté, co projeví své vlastnosti, pracovitost a dodržování stanov a organizačních předpisů klubu.

KVH Sanites Car Beroun rozvíjí činnost zejména v oblasti pořádání vojensko-historických akcí, účastní se akcí ostatních subjektů, je součástí Integrovaného záchranného systému, pomáhá v případě živelných katastrof a jiných mimořádných událostí, pracuje s dětmi a mládeží při rozvoji branné a vojensko-historické tématiky apod. KVH Sanites Car Beroun má v současné době v pronájmu od města Beroun objekt bývalých kasáren a autoparku základny protiletadlového vojska 71.plrb 3.plro Zdejcina "B". Zde klub pořádá srazy vojenských vozidel, garážuje techniku a někteří členové provádějí opravy techniky.

Členské schůze KVH Sanites Car Beroun se pořádají každé první úterý v měsíci od 18.00 hodin na základně Zdejcina. Výroční schůze je pořádána vždy v lednu v objektu základny Zdejcina a její termín je oznámen předem na řádné členské schůzi.

Povinné akce členů: výroční schůze, jarní testace historických vozidel (pokud je člen majitelem historického vozidla), klubové srazy vč. přípravy a úklidu a všechny další akce, které jsou vyhlášeny na členské schůzi jako povinné, zejména brigády.

Členský příspěvek: 900,- Kč/rok

Pokud máte zájem o členství v klubu nebo další informace, kontaktujte předsedu klubu nebo napište e-mail - viz sekce Kontakt